Mobielnummer:

06 45087272

Email:

info@stressawaymassage.nl

Openingstijden:

ma - zat: op afspraak

De Foot Spa staat voor het heerlijk laten verwennen van uw voeten. Na een voetenbad en een peeling volgen de pakking en de massage. Dit is een puur verzorgende behandeling van de voeten.

Bij de cosmetische voetverzorging maak ik gebruik van de producten van Signora Collina, deze zijn op basis van aromatherapie. Signora Collina staat borg voor een volledig natuurlijke huidverzorging met producten die voldoen aan 100% natuurlijkheid, en géén gebruik maken van synthetische en huidonwaardige stoffen. De producten zijn ecologisch verantwoord, duurzaam en niet getest op dieren.

Voetbad:

De behandeling begint met een ontspannend voetbad met dode zeezout en een heerlijke geurende etherische olie. Het reinigt, desinfecteert en ontgeurt de voeten. Tevens verweekt het de hoornhuid en stimuleert een voetbad de bloedcirculatie. Via de huid worden de toegevoegde producten opgenomen en kunnen zo hun werking doen. De huid wordt voorbereid op de rest van de behandelingen.

Voetscrub:

De huid van de voeten is vaak sterk verhoornd en de onderbenen kunnen vaak droog en schilferig zijn. Een voetscrub ontdoet de huid van de voeten en onderbenen van de dode huidcellen zodat de huid hierna optimaal de verzorgingsproducten kan opnemen. Verder stimuleert de scrub de celstofwisseling van de huid en houdt deze gezond.

Voetpakking:

Pakkingen op basis van klei hebben een therapeutische en reinigende werking. Als natuurlijk geneesmiddel geniet klei een grote faam en niet onterecht want klei heeft behalve geneeskrachtige eigenschappen ook een tal van huidverzorgende eigenschappen, zoals:

•absorberen vuil, talg, dode huidcellen, gifstoffen en bacteriën
•stimuleert de bloedcirculatie
•ontstekingsremmend en genezend
•pijnstillend
•huidkalmerend en ontspannend
•werkt regulerend op zweetvoeten (door hoog zwavelgehalte)
•heft zwellingen op, ook oedeem klachten rond de enkels
•vitaliserende werking

Er kan gekozen worden uit 2 soorten pakkingen:

De vitaliserende en verkoelende pakking:

Een verkoelende en heerlijke voetpakking met onder andere pepermunt, eucalyptus, rozemarijn en lavendel. Het kalmeert oververhitte voeten, laat de vermoeidheid verdwijnen en maakt plaats voor vitaliteit en een tintelfris gevoel.

De verzorgende en verwarmende pakking:

Een verwarmende pakking met onder andere kaneel, den en gember, die de huid intensief verzorgt. Het heeft een stimulerende werking op de bloedsomloop, waardoor deze pakking weldadig is bij koude voeten.

Beide pakkingen zijn antiseptisch en weerstandverhogend.

Onderbeen-en voetmassagemassage:

Massage met een intensief verzorgende huidolie, welke een antiseptische werking heeft en zorgt voor een diepe ontspanning en een licht verwarmend effect.Tijdens een voetmassage wordt de circulatie gestimuleerd waardoor het zuurstofgehalte in het bloed toeneemt. Dit zorgt voor een directe afgifte van energie in het lichaam. Een voetmassage heeft ook een verlagend effect op de bloeddruk. Het bloed en de lymfe worden gestimuleerd om afvalstoffen af te voeren. Tevens heeft de massage een ontspannend effect op de spieren waardoor deze kunnen herstellen.

Verwen jezelf eens met de Wellness Foot Spa! Een heerlijke oppepper voor de huid! Ook zeer geschikt als cadeau!

×

Hallo !

Klik op mij hieronder om te chatten op WhatsApp of stuur ons een e-mail naar info@stressawaymassage.nl

× Hoe kan ik u helpen?