Mobielnummer:

06 45087272

Email:

info@stressawaymassage.nl

Openingstijden:

ma - zat: op afspraak

Mijn naam is Leah Instrella. Sinds 2010 ben ik gediplomeerd Allround Massagetherapeut en erkend door de Stichting ter Bevordering van de Alternatieve Geneeskunde (STIBAG). Daarnaast heb ik diverse massage- en wellnesscursussen gevolgd. Hierdoor kan ik een breed pakket van behandelingen aanbieden. Met de opgedane kennis en ervaringen wil ik mensen helpen zich beter te voelen door stressklachten en lichamelijke klachten te verminderen. Mijn doel is natuurlijk en gezond leven hetgeen massage kan bevorderen. Daarom moedig ik iedereen aan om een massage te proberen.

Voordelen van massage:

 • vermindert stress
 • stimuleert het geluksgevoel
 • verhoogt je weerstand
 • stimuleert de doorbloeding
 • ontknoopt (afvalstoffen worden hierdoor verwijderd)
 • ontspant
 • vermindert lichamelijke klachten
 • verbetert de balans tussen lichaam en geest
 • geeft energie
 • werkt preventief
 • laat je weer tot jezelf komen
 • maakt je bewuster van je eigen lichaam

Ik zou zeggen: Kom eens een massage ervaren!

×

Hallo !

Klik op mij hieronder om te chatten op WhatsApp of stuur ons een e-mail naar info@stressawaymassage.nl

× Hoe kan ik u helpen?