Mobielnummer:

06 45087272

Email:

info@stressawaymassage.nl

Openingstijden:

ma - zat: op afspraak

Alle organen, zenuwen en klieren in ons lichaam staan via zenuw- en energiebanen in verbinding met specifieke gebieden op onze voeten: de reflexzones. Bij voetreflexmassage wordt druk uitgeoefend op deze punten, waardoor de corresponderende weefsels via dezelfde banen positief beïnvloed worden. Eventuele blokkades worden namelijk opgeheven met als gevolg dat de doorstroming van bloed, lymfe en energie wordt gestimuleerd.

Dit zorgt ervoor dat afvalstoffen beter afgevoerd en voedingsstoffen beter opgenomen worden. Op deze manier wordt het zelfgenezend vermogen van het lichaam ingeschakeld en wordt er een nieuwe balans gezocht.

Tenslotte werkt een voetmassage heel ontspannend. Een voetmassage haalt je letterlijk uit je hoofd en brengt je met beide benen op de grond. Dit heeft een positief effect en een weldaad op lichaam en geest!

Deze behandeling begint met verfrissen/desinfecteren van de voeten. Na de massage krijg je een heerlijk flesje plat/bruisend mineraalwater van Acqua Panna of S. Pellegrino en biologische Yogi Relax thee mee om thuis nog extra na te genieten! 

×

Hallo !

Klik op mij hieronder om te chatten op WhatsApp of stuur ons een e-mail naar info@stressawaymassage.nl

× Hoe kan ik u helpen?