Mobielnummer:

06 45087272

Email:

info@stressawaymassage.nl

Openingstijden:

ma - zat: op afspraak

Rugklachten zijn bij veel mensen in Nederland bekend. Meestal ligt de oorzaak in weinig bewegen. Mensen zitten veel achter de computer of in de auto. Vaak zijn werkzaamheden; bijvoorbeeld teveel en onbedacht tillen, teveel zitten in de zelfde houding op kantoor of in de auto de oorzaak van veel klachten en pijn in de rug.

Veel mensen ervaren spanningsklachten met name in het nek- en schoudergebied. Pijn rond de schouderbladen en vastzittende nek- en schouderspieren worden nogal eens genoemd en zijn vaak het gevolg van spanning en/of een verkeerde werkhouding. Spanning in die spiergroep is ook vaak de oorzaak van hoofdpijn. Regelmatige schouder en nekmassage kan spanning verlichten en klachten voorkomen.

De Stress Relief rugmassage richt zich op het nek-schouder en het lage rug gebied. Tijdens de massage wordt u zich bewust van de aanwezige spanningspunten in de spieren. Door gebruik te maken van verschillende handgrepen en intensiteiten van handelen, worden de spieren beter doorbloed. Hierdoor verbetert de beweeglijkheid en dat heeft een verlaging van de spierspanning tot gevolg. Een regelmatige massage van de rug kan dan ook bijdragen tot een lichamelijk en geestelijk welbevinden.

Deze behandeling begint met wassen/verfrissen/desinfecteren van de handen. Na de massage krijg je een heerlijk flesje plat/bruisend mineraalwater van Acqua Panna of S. Pellegrino en biologische Yogi Relax thee mee om thuis nog extra na te genieten! 

Contra indicaties: zie Contra-Indicaties

×

Hallo !

Klik op mij hieronder om te chatten op WhatsApp of stuur ons een e-mail naar info@stressawaymassage.nl

× Hoe kan ik u helpen?