browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Ayurveda Detox Treatment

Ayurveda gaat ervan uit dat een gezonde geest een gezond lichaam betekent.

ayurveda

Ayurveda vindt haar oorsprong meer dan 5000 jaar geleden in India. Deze eeuwenoude filosofie is gericht op het herstellen van innerlijke harmonie door middel van het reinigen en voeden van lichaam en ziel. Geïnspireerd door deze eeuwenoude wijsheid combineerden deze behandeling het delicate parfum van Indiase Roos met de voedende eigenschappen van Zoete Amandelolie. Bereik innerlijke harmonie en schoonheid komt van nature!

Deze behandeling bestaat uit;

  • een ontspannend, detox voetenbad en een kopje reinigende, biologische Yogi Detox thee;
  • een verzachtende en verkoelende voetenscrub die het natuurlijke zuiveringsproces versnelt en zorgt voor zijdezachte en diep gereinigde voeten. De Yogi Secret voetenscrub combineerden de eeuwenoude Ayurvedisch ingrediënten Heilige Basilicum, dat een kalmerende werking heeft, en Verse Munt met opwekkende en verkoelende eigenschappen. Volgens de Ayurvedische traditie begint het reinigen van je lichaam bij je voeten. Door je voeten te scrubben en te masseren, voelt je lichaam zich geaard en komt je geest in balans.
  • hierna volgt een rustgevende rug- of lichaamsmassage met warme Shanti Chakra olie, met de Ayurvedische ingrediënten Zoete Amandel Olie, om de vochtbalans van je huid te herstellen, en Indiase Roos, die een ontspannende uitwerking heeft op lichaam en geest.
  • afgesloten met een stimulerende Indiase hoofdhuidmassage.

Voel je rein en ontspannen na deze luxe detox behandeling!

 DSC_1035

 Contra indicaties: zie Contra-Indicaties